CIA – sastanak

cia

Red je da kažemo koju o, sada već trećem CIA sastanku. Prije svega da kažemo da je CIA skraćenica  od Country Is Awesome. Tako, sada kada smo razbili iluzije o tajnim službama i teorijama zavjere i slično, pređimo na stvar. Dakle sada “već” treći put nalazimo manje više u istoj postavi, nas desetak, ovaj put pojačani za dvije nove članice. Sve je počelo na inicijativu istaknutog člana portala Straighta, pa smo tako dogurali i do trećeg okupljanja.

Sastajemo se (ne tajno) u Bistrou Veseli Gablec u Novom Čiču i mrljavimo o countryu. Ovaj put smo se prisječali detalja sa Daleovog koncerta, slušali Merleta, Dalea i još dva izvođača – kojima neznam imena – nadam da će netko javiti koji su bili ;) i pušili MonteCristo #4 – hvala još jednom!

Zaključak je ovaj put bio da ćemo masovno podržati PTZ u Sisku 24.07. u sklopu Siscia Jazz and Blues festivala i to unatoč činjenici da nigdje nema countrya u nazivu festivala, pa tko želi može nam se pridružiti. Glavne rasprave i ostalo vode se (još uvijek) na Forum.hr I evo malo fotki [nggallery id=3]

Tags:
3 Comments
  1. sawdust booger 40 years ago
  2. straight 40 years ago
  3. dcima1 40 years ago