Sretna nova 2010

Prije svega želimo Vam uspješnu Novu 2010 i nadamo se da će ova godina biti puno bolja po pitanju country muzike. Iza nas je ostao koncert Dale Watsona, pokretanje portala crountry.com, okupljanje male ali odlučne zajednice predvođene Straightom – sve je počelo na Forumu. Pred nama su veliki planovi, ali treba vidjeti što će od toga uspjeti zaživjeti, a što ne. Pa krenimo redom…Glavni cilj je pokušaj da pri HGU osnujemo sekciju koja bi okupljala sve hrvatske glazbenike koji sviraju country ili su usko povezani sa tom vrstom glazbe, ako to ne uspijemo  osnovati ćemo Udrugu sa istim ciljem – promocija country glazbe i glazbenika.

Dalje, negdje početkom ljeta trebao bi se održati mini festival na kojem bi se uz naše bandove našao i jedan USA izvođač. O tome više čim budemo imali konkretnije informacije. Web stranica je također u redizajnu, a uz informacije o događanjima i svime što je vezano uz country glazbu, stranice će sadržavati dio za bandove, popis klubova u kojima se može svirati itd.

Prvi događaj ove godine biti će u Rijeci 06.02. – proslava 10 godina banda Crooks & Straights. Organizirat ćemo i nagradnu igru vezanu uz taj događaj, zato ostanite otvorenih očiju.

Dakle, zaželite nam sreću i raširite riječ.

Keep it Country.