Pomozimo udruzi Krijesnica da sakupe novac

11.02.2010. poslije podne na HTV-u je bio prilog Roberta Zubera o  kampu za djecu oboljele od karcinoma. Ukratko, (ako niste gledali) radi se o kampu koji je osnovala Udruga “Krijesnica” (udruga roditelja djece oboljelih od karcinoma) i Klaićeva bolnica.

U tom kampu se vrši rehabilitacija djece  koja su preboljela karcinom. Kamp je u Fužinama i prekrasno je bilo vidjeti tu djecu opuštenu u igri. Svrha kampa je da se ta djeca opuste od svega proživljenog, jer kako sami kažu nisu svi baš imali razumjevanja u svojoj okolini, bilo je svega i treba im opuštanje, a najbolje se osjećaju među sebi jednakima, gdje su svi isti. Svako to dijete je svoju bolest doživjelo i proživjelo drugačije i treba im mir, razumjevanje i opuštanje, da bi u potpunosti mogli ozdraviti.

Nažalost, broj oboljele djece se povećava i kamp treba proširiti i povećati kapacitet ili osnovati još jedan. Ako ste u mogućnosti i želite pomoći održavanje i proširenje tog kampa i općenito pomoći toj udruzi dovoljno je nazvati broj telefona 060 9015 i donirali ste 5,oo kn + pdv po pozivu.

Sve to možete vidjeti i na stranici www.krijesnica.hr